Kulcsrakész weboldal megoldások

Azonnali on-line jelenlét, nulla fáradtsággal

 

Gyorsaság, Amely Lenyűgöz

Azonnali büszkeség: weboldalad, amire mindig vágytál

Képzeld el azt a pillanatot, amikor először pillantod meg új weboldaladat, amely már a kezdetektől fogva tökéletesen tükrözi vállalkozásodat. Érezd a büszkeséget és az izgalmat, ami átjár, miközben a saját szakmádra szabott, gyönyörű és professzionális weboldalt látod, ami mostantól a te digitális névjegykártyád. Üdvözlünk a Kulcsrakész Weboldal Megoldások világában, ahol a gyorsaság és egyszerűség összefonódik, hogy az online álmaid valósággá váljanak.

Nálunk nincs szükség hosszú tervezési folyamatokra vagy bonyolult döntésekre. Kínálunk neked egy sor előre elkészített, iparág-specifikus weboldalt – mindegyiket gondosan összeállítva, hogy megfeleljen a te szakmádnak és igényeidnek. Képzeld el, hogy néhány egyszerű lépéssel saját, teljesen felszerelt weboldalad lehet, amely azonnal készen áll arra, hogy bemutassa vállalkozásodat a világnak.

A megkönnyebbülés érzése

Az öröm pillanata: amikor weboldalad életre kel

Élvezd azt a megkönnyebbülést, amikor rájössz, hogy weboldalad minden részlete – a menüpontoktól kezdve a szövegeken át a képekig – már eleve tökéletes. Ha nem akarsz rajta más változtatást, akkor a te feladatod csupán annyi, hogy egyszerűen kicseréled cégnevedet és elérhetőségeidet a weblapon. Így több időd marad arra, amit igazán szeretsz csinálni: vállalkozásodat építeni és ügyfeleiddel foglalkozni.

Válaszd a Kulcsrakész Weboldal Megoldásokat, és fedezd fel, milyen könnyű lehet online jelenlétet kialakítani, anélkül, hogy egyetlen ujjadat is meg kellene mozdítanod a webdesign érdekében. Vegyél búcsút a technológiai nehézségektől, és köszöntsd az új korszakot, ahol weboldalad gyorsan és zökkenőmentesen ölt alakot, pont úgy, ahogy azt az élő demónkban láthattad.

Szakmai Siker: Weboldal, ami Tükrözi Tudásod

Miért válaszd a kulcsrakész megoldásainkat?

A választás, hogy minket választasz a weboldalad elkészítésére, nem csak időt és energiát takarít meg neked, hanem egy olyan egyedi lehetőséget is kínál, amely azonnal előnybe helyez az online világban. Íme néhány ok, amiért a Kulcsrakész Weboldal Megoldások a legjobb döntés a vállalkozásod számára:

 • Gyors és egyszerű: Nincs többé hónapokig tartó fejlesztés és várakozás. Weboldalad néhány napon belül készen áll, hogy bemutatkozzon a világnak.
 • Költséghatékony: Megfizethető csomagjainkkal nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod egy professzionális weboldalért.
 • Szakmai design: Szakmádra szabott designokkal biztosítjuk, hogy weboldalad tökéletesen tükrözze vállalkozásodat és megkülönböztessen a tömegtől.
 • Felhasználóbarát kezelőfelület: A WordPress alapú megoldásaink könnyen kezelhetők, így a jövőben bármikor frissítheted weboldalad tartalmát – ha szeretnéd.
 • Nincsenek rejtett kötelezettségek: Ami látszik, azt kapod. Nincsenek rejtett díjak vagy kötelezettségek, amelyek később meglephetnek.
 • Támogatás a rajtnál: Az átadás pillanatában minden szükséges információt és útmutatást megkapsz, hogy zökkenőmentesen vehesd át weboldalad irányítását. Igény szerint vállalunk folyamatos karbantartást vagy testre szabást is külön díjazásért.

Válassz minket, és tedd meg az első lépést afelé, hogy vállalkozásod gyorsan és hatékonyan megjelenjen az online térben. A Kulcsrakész Weboldal Megoldásokkal egyszerűen nem lehet hibázni.

Digitális Kirakat

A Siker útján: előre elkészített iparági weboldalak

Képzeld el azt a pillanatot, amikor először tekintesz a saját, tökéletesen a szakmádra szabott weboldaladra, amely olyan gyorsan válik valósággá, mint egy álom. Olyan ez, mintha egy varázslatos tükörben látnád megjeleníteni vállalkozásod lényegét, amely minden egyes pixelében tükrözi szakmád szépségét és a te egyedi stílusodat. Legyen szó szobafestésről, fodrászatról vagy villanyszerelésről, képzeld el azt az elégedettséget és büszkeséget, amit érzel, amikor látod, hogy vállalkozásod a legjobb fényben tündököl online, vonzva az új ügyfeleket. Mindez csupán egy kattintásnyira van tőled, ahol előre elkészített mintáink segítségével gyorsan és egyszerűen valósíthatod meg online álmaidat. Érezd az izgalmat és a lehetőségek szabadságát, amint ránézel az új digitális otthonodra, amely gyorsan és problémamentesen öltött formát, készen állva, hogy megmutassa a világnak, milyen különleges is a te vállalkozásod.

Aki idáig eljut az olvasásban, mindenkiben ugyanaz a kérdés merül fel, ami benned:

De hát én nem vagyok se szobafestő, se fodrász se villanyszerelő!

Ha te nem vagy se szobafestő, se fodrász, se villanyszerelő, ne feledd, a lehetőségek tárháza még mindig nyitva áll előtted. Rendelkezésedre áll több mint 350 előre elkészített weblapsablon, amelyek különféle szakmák számára kínálnak azonnali megoldásokat. Ezek a sablonok angol nyelvű menüpontokkal és fejezetcímekkel rendelkeznek, míg a további tartalmi részek „Lorem ipsum” típusú helykitöltő szöveggel vannak feltöltve, ami neked adja a szabadságot, hogy saját magyar nyelvű tartalommal töltsd fel őket. Képzeld el azt az elégedettséget, amit érzel, miközben saját kezűleg alakítod át a weboldalad minden egyes részletét, így valóban a sajátod lesz. Ez a kezdeti lépés nyújtotta rugalmasság lehetővé teszi, hogy pontosan azt az üzenetet közvetítsd, amit szeretnél, miközben a sablonok struktúrája és designja biztosítja, hogy weboldalad profi és vonzó legyen. Képzeld el azt az örömet és izgalmat, amikor a te egyedi tartalmaddal feltöltött, ragyogóan új weboldaladat bemutathatod a világnak, tudva, hogy minden szó, amit olvasnak, a te gondos munkád eredménye.

Túl az első benyomáson: a tökéletes dizájn megtalálása

De hát én nem vagyok se ügyvédi iroda, se jóga stúdió, se …, egyik sem a 350-ből!

Ne aggódj, ha elsőre úgy tűnik, hogy a kínálatunkban szereplő dizájnok nem pontosan tükrözik vállalkozásod specifikus jellegét. Minden egyes designunk a végtelen testreszabhatóság jegyében készült, így biztosíthatunk számodra egy olyan alapot, amely teljes mértékben alkalmazkodik az egyedi igényeidhez. A képek és szövegek cseréjével egyszerűen sajátodként formálhatod a kiválasztott sablont, legyen az akár egy tengerparti napfényes házakkal díszített utazási blog dizájn egy akkumulátortöltő cég számára, vagy bármely más. A lényeg, hogy a színvilágra, a betűtípusokra és az elrendezésre összpontosíts, amelyek az összbenyomást alakítják. Engedd, hogy az általános design magával ragadjon, és ne feledd: a vizuális elemek és a tartalom könnyedén módosíthatók, hogy tökéletesen illeszkedjenek a te vállalkozásodhoz. Ha tehát tengerparti napfényes házakat ábrázoló utazási blogot látsz, de akkumulátortöltőket árulsz, vagy éppenséggel villanyszerelő vagy és egy másik stílus tetszik jobban, ne habozz választani. A sablonok rugalmassága lehetővé teszi, hogy bárki megtalálja a számára tökéletes megjelenést.

FAQ

Gyakori Kérdések (GYIK)

A Gyakori Kérdések (GYIK) szekcióban összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket ügyfeleink leggyakrabban tesznek fel nekünk. Ez a rész segít tisztázni a szolgáltatásainkkal, a designokkal és a weboldalak testreszabásával kapcsolatos kérdéseket, hogy könnyebbé tegyük számodra a döntéshozatali folyamatot. Itt megtalálhatsz minden szükséges információt, amire szükséged lehet a projekt elindítása előtt.

1. Kérdés: Mennyi időbe telik egy weboldal elkészítése?

Válasz: Egy weboldal elkészítése általában 1-2 napot vesz igénybe, attól függően, hogy van-e már saját domained és tárhelyed, valamint milyen gyorsan tudjuk összegyűjteni a szükséges információkat tőled. Ha minden megvan hozzá, 1 munkanap általában elég.

2. Kérdés: Testreszabhatom a kiválasztott sablont?

Válasz: Igen, minden sablonunk testreszabható. Képeket, szövegeket cserélhetsz, vagy akár módosíthatod a menüpontokat, hozzáadhatsz új aloldalakat, hogy illeszkedjen a vállalkozásod arculatához.

3. Kérdés: Kell technikai tudás a weboldal kezeléséhez?

Válasz: Nem szükséges mélyreható technikai tudás a weboldalak kezeléséhez. WordPress alapú rendszereink felhasználóbarátak és intuitívak, így nélkülünk is egyszerűen kezelheted weboldalad tartalmát.

4. Kérdés: Milyen költségekkel kell számolnom?

Válasz: Az árazásunk egységes. Bármelyik sablont választod, pontosan azt kapod, amit a demo oldalon látsz. Se többet, se kevesebbet. Átadás után 1 óra konzultációban betanítjuk a használatát. A további tartalmi módosítások elvégzése a te feladatod lesz, de ha szeretnéd, van lehetőséged külön díjazás ellenében ezt a szolgáltatást is igénybe venni tőlünk.

5. Kérdés: Tudok saját domain nevet használni?

Válasz: Igen, saját domain nevet használhatsz. Ha még nincs domain neved, segítünk kiválasztani és regisztrálni azt.

6. Kérdés: Biztosítanak támogatást és karbantartást a weboldalhoz?

Válasz: A weboldal átadása után minden szükséges információt és útmutatót megadunk a kezeléshez. További támogatást és karbantartást a csomag részeként külön megállapodás alapján nyújtunk.

7. Kérdés: Hogyan kezdhetem el a projektet?

Válasz: A projekt elindításához egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén, és megbeszéljük a részleteket. Ezt követően minden szükséges információt és anyagot összegyűjtünk tőled, hogy elkezdhessük a weboldalad fejlesztését.

Ez a GYIK szekció remélhetőleg választ adott a legégetőbb kérdéseidre, de ha további információra van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Átadás

Hogyan kapom meg a weboldalamat?

Elindítani egy weboldalt izgalmas folyamat, és mi itt vagyunk, hogy minden lépésnél támogassunk! Először is, szükséged lesz egy domainre és tárhelyre, ami a te saját digitális területed lesz az interneten. Ha segítségre van szükséged a választásban, számíthatsz ránk: tanácsot adunk a legjobb lehetőségekről.

Miután rendelkezésedre áll a domain és a tárhely, rátérünk a WordPress feltelepítésére. Ez a platform adja majd weboldalad alapját, amihez hozzáadunk egy extra réteget: a népszerű Elegant Themes DIVI sablont, amelynek segítségével az oldalad nem csak funkcionális, de látványos is lesz. Kiválaszthatsz egy előre megtervezett sablont, ami leginkább tetszik, és garantáljuk, hogy weboldalad pontosan úgy fog kinézni, mint amit a demo oldalon láttál.

A munka mérnöki része után átadjuk Neked a WordPress szerkesztői felület hozzáférését. És itt nem állunk meg! Egy órás, személyre szabott oktatáson átvezetünk a WordPress világában, hogy magabiztosan tudj tartalmat frissíteni, vagy új elemeket hozzáadni az oldaladhoz.

Pontosan azt kapod, amit a mintaoldalon látsz – egy az egyben, copy-paste. Az oldalad teljes mértékben tükrözni fogja a választott sablon minden részletét, így biztos lehetsz benne, hogy az online megjelenésed pontosan olyan professzionális és vonzó lesz, amilyet csak szeretnél.

De mi történik, ha többre van szükséged a kezdőcsomagnál? Ha szeretnéd, hogy segítsünk a tartalomfeltöltésben is, kérésre bővített szolgáltatást nyújtunk. A betanítás után, ha úgy döntesz, hogy további segítségre van szükséged a weboldal tartalmának bővítéséhez vagy frissítéséhez, igénybe veheted a további tartalomfeltöltési szolgáltatásunkat. Ezáltal még egyedibbé és személyre szabottabbá teheted weboldaladat, miközben mi gondoskodunk arról, hogy minden zökkenőmentesen és a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljon meg.

Ne hagyj ki semmit, és élvezd a teljes körű támogatást, amit kínálunk. Vegyél részt ebben az izgalmas utazásban! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tedd sikeressé az online jelenlétedet!

Kiváló weboldalak elérhető áron

Csomagárunk felfedése

Felfedezted már a tökéletes weboldal sablont, ami pontosan illik vállalkozásodhoz? Készülj fel, mert most bemutatjuk az ellenállhatatlan ajánlatunkat, amely mindent magában foglal, amire csak szükséged lehet, egy rendkívül kedvező áron.

Weboldal + professzionális sablon Start csomag = csak 49,990 Ft

Mit tartalmaz ez az ár? Nézzük a részleteket:

 • Félóra díjmentes konzultáció – Érték: 13,000 Ft
 • Domain név tanácsadás – Érték: 8,000 Ft
 • Tárhelyszolgáltató választás tanácsadás – Érték: 8,000 Ft
 • WordPress telepítés – Érték: 15,000 Ft
 • Elegant Themes DIVI keretrendszer + sablon – A DIVI és a kiválasztott sablon élettartam licenszének értéke: 249 USD (kb. 75,000 Ft)
 • Weblap átadás, 1 óra telefonos konzultáció – Érték: 26,000 Ft

Az egyes tételek összértéke meghaladja a 140,000 Ft-ot, de mi mindezt csupán 49,990 Ft-ért kínáljuk neked!

Mit nem tartalmaz ez az ár?

 • További változtatás, tartalomfeltöltés, konzultáció – Azt kapod, amit a példa oldalon látsz, se többet, se kevesebbet. Ha rendelkezel alapvető WordPress és a munkát még könnyebbé tevő DIVI sablonkezelő ismeretekkel, azonnal megkezdheted a honlapod saját tartalomal felötltését.
 • Természetesen amennyiben többre van szükséged, mi is vállaljuk a további szolgáltatásokat, mint tartalomfeltöltés és konzultáció, ezért csupán 26,000 Ft/mérnökóra díjat számítunk fel. Minimum félóra/alkalom 13,000Ft fizetendő.

Ez a csomag tökéletes választás azok számára, akik elboldogulnak a WordPress használatával és professzionális, gyorsan elindítható weboldalat szeretnének, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség terén. Ráadásul a DIVI sablon élettartam licensze önmagában is egy hatalmas érték, amit most rendkívül kedvező áron kínálunk.

Ne hagy ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy weboldalad a lehető legprofesszionálisabb módon jelenjen meg az online világban!

Indítsd El Weboldalad Most

Az online világ kapuja tárva – Belépek most!

Ne hagyd, hogy vállalkozásod tovább rejtőzködjön a digitális világban! Az „Indítsd el weboldalad ma!” felhívásunkkal azt üzenjük neked: nincs jobb idő a cselekvésre, mint most. Egy gyors, egyszerű és költséghatékony weboldal létrehozásával azonnal növelheted vállalkozásod láthatóságát és elérhetőségét.

Ha még bizonytalan vagy, vagy további információra van szükséged, „Kérj ingyenes konzultációt!” ajánlatunkkal könnyűvé tesszük számodra az első lépést. Ez az ingyenes konzultáció lehetőséget biztosít neked, hogy személyre szabott tanácsadást kapj vállalkozásod digitális igényeire szabva, anélkül, hogy bármilyen kötelezettséget vállalnál.

Ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről, hogy vállalkozásod a digitális térben is virágozni kezdjen. Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyél meg az első lépést afelé, hogy weboldalad a lehető legprofesszionálisabb módon jelenjen meg az online világban. A te sikered a mi sikerünk is – kezdjük el együtt ezt az utazást!

Készen állsz a projektre?

Itt vagyok, hogy segítsek
Kapcsolatfelvétel