Weblap készítés szolgáltatási csomagok

Egyedi igényed van? Kérd testreszabott árajánlatunkat!
Kapcsolat

Alap csomag

Alap weblap csomag:

Szeretnél egy lenyűgöző és eredményorientált weboldalt? Töltsd fel vállalkozásod az online tér energiájával és nyújts megoldást az ügyfelek igényeire!

Céges vagy magáncélú weblapokat készítünk, legfeljebb 7 oldal terjedelemben, a tervben szereplő menürendszerrel és statikus tartalommal. 24 órán belül feltelepítjük a rendszert, felhúzzuk rá a design-t, testreszabjuk a beállításokat, kialakítjuk a honlap menüit, feltöltjük a tartalmakat. Az esetek nagy többségében egy weblap összerakásához elegendő szokott lenni az Alap csomag.

Indulhat a munka, ha minden szükséges hozzávaló rendelkezésre áll:

  • a domain,
  • a tárhely a hozzáférési jelszóval együtt,
  • a kiválasztott design,
  • a menüpontok struktúrája,
  • az oldalak tartalmi elemei, szövegek, képek, videók
  • valamint a kiválasztott csomag díja beérkezett cégünkhöz

Ha minden fenti feltétel egyidejűleg hiánytalanul teljesül, a következő munkanapon elkezdjük a megvalósítást és onnan számít a 24 órás vállalási határidő.
Ára: 149.000,- Ft

Pénzügyi integráció

Pénzügyi Integrációs csomag:

A Pénzügyi Integrációs csomagunkkal a weboldalad fejlesztése mellett valóra válthatod az üzleti álmaid egy automatizált és hatékony rendszerrel. De vajon készen állsz a következő szintre lépni?

Szeretnéd automatizálni a rendelési folyamatot és több időt szentelni a valódi növekedésre?
Kíváncsi vagy, hogyan lehet automatikusan számlázni és nyomon követni a pénzügyi tranzakciókat?
Érdekel, hogyan tudod egyszerűsíteni a banki kapcsolattartást és elfogadni online bankkártyás fizetéseket?

Az általunk kínált Pénzügyi Integrációs csomagunk mindenre választ ad! A szakértő csapatunk olyan testreszabott megoldásokat alakít ki, amelyek támogatják a vállalkozásodat a számlázás, a pénzügyek és a banki tranzakciók terén.

Miért vesztegetnéd értékes idődet manuális adminisztrációval és folyamatokkal, amikor minden automatizálható? A Pénzügyi Integrációs csomagunk lehetővé teszi, hogy az üzleti tevékenységedre összpontosíts, míg mi gondoskodunk a hatékony rendszer működtetéséről.

Ne várj tovább! Lépj velünk kapcsolatba és szerezd meg a Pénzügyi Integrációs csomagunk előnyeit, amelyekkel időt és pénzt takaríthatsz meg, növelheted bevételed és javíthatod a felhasználói élményt. Legyél az ügyfeleink között, akik magabiztosan lépnek a digitális jövőbe!

Hívj minket még ma, és tedd a vállalkozásod előre az online térben!
Ára: +149.000,- Ft az Alap vagy Keresőoptimalizálás csomag árán túl

SEO csomag

Keresőoptimalizálás előkészítés (SEO) csomag:

Szeretnél egy weboldalt, amely kitűnik a versenytársak közül és vonzza az ideális látogatókat? A weboldal fejlesztése mellett a Keresőoptimalizálás csomagunkkal elérheted a kívánt online láthatóságot és növelheted a forgalmat.

Több látogatót szeretnél vonzani a weboldaladra és növelni az üzleti lehetőségeket?
Kíváncsi vagy, hogyan lehet fokozni a weboldalad rangsorolását a keresőmotorokban és elérni a potenciális ügyfeleket?
Érdekel, hogyan lehet kiegyensúlyozott és hatékony kulcsszóstratégiával meghatározni a piacot?

A Keresőoptimalizálás csomagunk mindenre választ ad! Tapasztalt szakembereink segítségével keresőbarát weboldalt készítünk, optimalizált kulcsszavakkal, metaadatokkal és technikai elemekkel, hogy a weblapod a legjobb esélyekkel induljon az online versenyben.

Felejtsd el a láthatatlanságot a keresőmotorokban! A Keresőoptimalizálás csomagunkkal lehetőséget adunk arra, hogy céltudatosan érd el a célközönséged és növeld az online jelenléted. Légy azon ügyfeleink között, akik eredményeket érnek el a keresőmotorokban, és kiemelkednek a tömegből!

Ne hagyd, hogy a versenytársak átvegyék az üzleti lehetőségeket! Lépj velünk kapcsolatba még ma, és szerezd meg a Keresőoptimalizálás csomagunk előnyeit, amelyekkel kiemelkedhetsz a Google találati listáján és elérheted a kitűzött céljaidat.

A találati listán való jó szerepléshez már a weblap tervezési fázisában figyelembe kell venni sok szempontot, ezért erről a csomagról érdemes a fejlesztési munkálatok megkezdésével egyidejűleg dönteni. Így már a tervezéskor fogjuk a kezedet és vezetünk, hogyan érdemes a honlap menüpontjait, tartalmát kialakítani, a képeket, videokat feltölteni és segítünk a WordPresst olyan modullal kiegészíteni, amelyik a keresőoptimalizálás előkészítését egyszerűvé teszi.
És mitől „előkészítés”? A találati listák előkelő helyén szerepelni összetett feladat. Alapvetően két részre bontható. Egyrészt vannak olyan munkálatok, amikre már a weblap tervezésekor, készítésekor gondolni kell. Ezeket csináljuk meg együtt a weblap átadásáig. Ettől „előkészítés”. Másrészt van vele teendő a weboldal átadása, indulása után is. Ezeket elmondjuk, hogy mik, de csinálnod neked kell. Úgy kell elképzelni ezt az egészet, mint egy úszóverseny. Úszni neked kell, de hogy fejben összerakva úgy állj fel a rajtkőre, hogy egyáltalán eséllyel indulj a versenyen… nos ebben tudunk segíteni a keresőoptimalizálás előkészítéssel.
Ára: +149.000,- Ft az Alap vagy Pénzügyi csomag árán túl

Egyéb csomagok

u

WordPress hibaelhárítás

Tapasztalt webfejlesztőként tudjuk, hogy egy megbízható és zavartalanul működő weboldal létfontosságú a vállalkozásod számára. Amikor hibákat vagy problémákat tapasztalsz, fontos, hogy gyorsan és hatékonyan megoldd azokat. A weboldal karbantartása során nemcsak a fejlesztést és optimalizálást vállaljuk, hanem a hibakeresést is. De vajon készen állsz a problémamentes weboldal érdekében cselekedni?

Tapasztaltad már ezeket a tipikus WordPress hibákat?

404 hibaoldalak: Elakadsz az elveszett oldalak vagy elérhetetlen linkek útvesztőjében?
Lassú teljesítmény: Vajon lassan töltődik be a weboldalad, ami miatt látogatók elveszhetnek?
Biztonsági rések: Félted az adatokat és aggódsz a hackerek támadásai miatt?
Inkompatibilitások: Előfordulnak olyan problémák, amikor a bővítmények vagy sablonok nem működnek együtt?

Az általunk kínált Hibakeresés szolgáltatás segít megszüntetni ezeket a problémákat és garantálja a zavartalan weboldalműködést. Tapasztalt szakembereink gondosan átvizsgálják az oldalad, azonosítják és javítják a hibákat, hogy Neked ne kelljen aggódni az online jelenléted miatt.

Ne hagyd, hogy a hibák és problémák visszatartó erővé váljanak! Rendeld meg a Hibakeresés szolgáltatásunkat, és bízd ránk a weboldalad megbízhatóságának és hatékonyságának biztosítását.

Hívj minket még ma, és állítsd weboldalad a legmagasabb szintű működési pályára!

Kérj ajánlatot » Ár: 39.000,- Ft/hiba
+

Karbantartás, Frissítés, Biztonsági mentés

Bízunk benne, hogy weboldalad hatékonyan működik, de gondoltál-e már arra, hogy mennyi időt és energiát takaríthatnál meg, ha a WordPress weboldalad frissítését és biztonsági mentését szakemberekre bíznád? A Frissítés, Biztonsági mentés szolgáltatásunk folyamatosan gondoskodik weboldalad naprakészen tartásáról, így te a fontosabb üzleti tevékenységeire koncentrálhatsz.

Elgondolkodtál már az alábbiakon?

Frissítések elhanyagolása: Az elavult bővítmények és sablonok a weboldal sebezhetőségét növelhetik, ezért rendszeres frissítések elengedhetetlenek a biztonság érdekében.

Biztonsági mentések hiánya: Egy adathiba vagy hackertámadás esetén az adatok elvesztése komoly problémákat okozhat. A biztonsági mentések folyamatosan védelmezik weboldalad tartalmát és munkáját.

Idő- és energiafogyasztás: A frissítések és biztonsági mentések manuális kezelése időigényes és fárasztó feladat. Szakemberekre bízva felszabadíthatod az értékes erőforrásaidat, és inkább a vállalkozásodra összpontosíthatsz.

A Frissítés, Biztonsági mentés szolgáltatásunk havidíjas alapon gondoskodik weboldalad karbantartásáról, így neked nincs más dolgod, csak élvezheted a zavartalan és biztonságos működést. Tapasztalt szakembereink automatikusan frissítik a WordPress rendszert, a bővítményeket és a sablonokat, valamint rendszeres biztonsági mentéseket készítenek, hogy minden esetben vissza tudd állítani az adatokat.

Ne kockáztass egy elavult rendszerrel és a biztonsági hiányosságokkal! Rendeld meg a Frissítés, Biztonsági mentés szolgáltatásunkat, és nyugodtan bízd ránk weboldalad karbantartását.

Hívj minket még ma, és tedd az üzleti életed könnyebbé, a weboldalad karbantartásáról mi gondoskodunk!

Kérj ajánlatot » Ár: 9.000,- Ft(hónap-tól

Egyedi fejlesztés csomag:

Szeretnél egyedi és különleges funkciókat a WordPress alapú weboldaladhoz, amelyeket egyszerű bővítményekkel nem lehet megvalósítani? Az „Egyedi fejlesztés” szolgáltatásunk segít Neked a speciális igények teljesítésében, hogy weboldalad valóban kiemelkedjen a tömegből.

Gondoltál már az alábbiakra?

Egyedi funkcionalitás: Ha egyedi igényekkel rendelkezel, amelyeket a meglévő bővítmények nem tudnak kielégíteni, az „Egyedi fejlesztés” lehetőséget ad arra, hogy a weboldaladra szabottan megvalósítsuk a vágyott funkciókat.

Egyedi megjelenés: Fontos, hogy weboldalad egyedülálló legyen, és tükrözze vállalkozásod személyiségét. Az „Egyedi fejlesztés” segítségével testreszabott és lenyűgöző dizájnt hozhatunk létre, amely a Te és ügyfeleid igényeit maximálisan kiszolgálja.

Skálázhatóság és jövőbiztonság: Az „Egyedi fejlesztés” lehetőséget nyújt arra, hogy a weboldaladat a jövőbeni növekedéshez és változásokhoz igazítsuk. Rugalmas és skálázható megoldásokkal biztosítjuk, hogy weboldalad hosszú távon is hatékonyan működjön.

Az „Egyedi fejlesztés” szolgáltatásunk tapasztalt fejlesztőinkkel és a legújabb technológiákkal garantálja, hogy weboldalad egyedülálló legyen, és a legmagasabb szintű funkcionalitással rendelkezzen.

Ne elégedj meg az átlagossal! Rendeld meg az „Egyedi fejlesztés” szolgáltatásunkat, és tedd weboldalad különlegessé és hatékonyabbá!

Hívj minket még ma, és váltsuk valóra a weboldalad elképzeléseit az „Egyedi fejlesztés” segítségével! Ezesetben természetesen a 24 órás elkészítési határidő nem tartható. Írd meg nekünk a tételes feladatkiírást és adunk testreszabott egyedi árajánlatot.

Kérj ajánlatot » Kapacitás hiányában jelenleg sajnos nem tudunk egyedi fejlesztésket vállalni.
+

Weblap költöztetés, migrálás

Szeretnéd könnyedén és zökkenőmentesen átköltöztetni WordPress alapú weboldaladat másik szerverre vagy akár másik domainre? A weboldal karbantartása mellett szolgáltatásunk tartalmazza a Weblap költöztetés, migrálás lehetőségét is. De vajon készen állsz az egyszerű és biztonságos weboldal költöztetésre?

Azt tapasztaltad, hogy szükséged lenne az alábbiakra?

Szerverváltás: Szeretnéd a weboldaladat egy megbízhatóbb vagy jobban illeszkedő szerverre költöztetni?
Domainváltoztatás: Fontolóra vetted egy új domainnév megszerzését és a weboldalad átköltöztetését rá?
Zökkenőmentes migráció: Szeretnél gyorsan és problémamentesen áthelyezni minden tartalmat és beállítást a régi webhelyedről az újra?

A Weblap költöztetés, migrálás szolgáltatásunk mindent megtesz az egyszerű és biztonságos weboldal átköltöztetés érdekében. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy minden tartalom, adat és beállítás zökkenőmentesen és pontosan kerüljön át az új környezetbe.

Nem kell többé aggódnod a költöztetés bonyolult folyamata miatt! Bízd ránk a Weblap költöztetés, migrálás lebonyolítását, és mi biztosítjuk, hogy weboldalad a megfelelő helyen és környezetben működjön tovább.

Hívj minket még ma, és elvégezzük a weboldalad költöztetését gyorsan és biztonságosan!

Kérj ajánlatot » Ár: 39.000,- Ft/alkalom

Kérd ingyenes árajánlatunkat

Árajánlat kérés