Weblap készítés

Gyorsan? Minőséget? Jó áron? Válaszd egyszerre mindhármat!

jo_gyors_olcsoWeblapokat készítünk 24 óra alatt, professzionális megjelenésben, megfizethető áron.

 

Hogyan tudjuk mindezt megoldani?

wordpress_logoA piacvezető WordPress tartalomkezelő motor segítségével mindez ma már egyszerűen elérhető. Szerte a világban többszáz programozó fejleszti több mint 10 éve. A munka nagyrészét tehát mások már megcsinálták. Egyszerre ingyenes és jogtisztán szabadon felhasználható. Többmillió weboldal használja már a WordPress-t. Magyarul is kezelhető. Természetesen ez a honlap is WordPressben készült.

 

Profi design

webdesignA WordPresshez számtalan design sablon található az interneten, több ezer, több tízezer közül válogathatsz. Van köztük ingyenes és fizetős, egyszerű vonalvezetésű és művészi, portálos és üzleties, zenei és sportos, családias és katonás, stb. Ha nem akarsz előregyártottat, akkor akár megterveztetheted grafikussal vagy meglévő honlapod design-ját is átalakíttathatod WordPress sablonná.

 

Programozói tudás nélkül

matrixKépzeld! Nem szükséges hozzá. Ez volt az ügyfelek igénye. Így találták ki, így valósították meg. Ez az egyik titka hihetetlen népszerúségének és gyors terjedésének. Egyszer kell csak felhúzni a rendszert és utána később bármikor ingyen bővítheted a weblapod tartalmát, blogbejegyzéseket tehetsz, cikkeket írhatsz anélkül, hogy értened kéne a programozáshoz vagy a weblap szerkesztéshez.

 

Mit tud az új oldalam?

cms_rendszerA teljesség igénye nélkül: blogmotor, szerkesztőségi rendszer, tartalomkezelő rendszer, cserélhető design, dinamikus és statikus oldalak, menürendszer, blogbejegyzések, statikus tartalom, szerzők, szerkesztők kezelése, kategóriák, archívum, egyéni menük, cimkefelhő, keresőmotor, legutóbbi bejegyzések, legutóbbi hozzászólások megjelenítése, saját linktár, be- és kijelentkezés, admin felület, hírcsatorna, RSS, naptár, eseménynaptár, hírlevél fel- és leiratkozás, űrlapok, oldaltérkép, stb.

 

Nagyon jól hangzik! Hogyan tovább?

Következő lépés ->