Ingyen weblap

Ingyen weblap készítés a WordPress-nek köszönhetően!

wordpress_logoA WordPress egyszerre ingyenes és jogtisztán szabadon felhasználható. Használata egyszerű. Amennyiben megvan a domained és a WordPress-barát tárhelyed az új weboldalad számára, akkor feltelepítünk neked egy WordPress motort az alapértelmezett bővítményekkel és sablonnal. Megkapod a belépési kódokat. Minden más a te feladatod. Az ingyenes csomag nem tartalmaz további tanácsadást sem telefonon sem e-mailben.

Ha minden ingyenes, akkor miért van szükség mégis segítségre?

alapcsomagMiután a WordPress, a bővítmények és a témák is ingyenesek, elvben magad is meg tudod csinálni egy honlap felhúzását. Ha azonban az alábbi kérdések javarészt fejtörést okoznak, akkor egyszer az elején szükséged van segítségre:

  • Hogyan kell megoldani, hogy az FTP-vel felkerüljenek a fájlok a tárhelyre?
  • Kicserélhetem a sablon fejlécében a képet a saját céges logómra, és ha igen, akkor hogyan kell megoldani?
  • Miért van az, hogy egyes sablonok használata esetén a nyitólap menüpont kétszer jelenik meg és mi a problémára a megoldás?
  • Szeretnék egy olyan ‘Fotóalbum’ menüpontot is az oldalamra, ahová rengeteg saját fényképet lehet feltölteni és nézegetni, lapozgatni, de a kiszemelt sablon, sőt a sablonok elsöprő többsége első ránézésre ezt nem támogatja. Hogyan lehetséges mégis megoldani?
  • Beállítottam a vezérlőpulton, hogy az alapértelmezett dátumformátum a magyar legyen, mégis az angol formátumban jelennek meg a dátumok. Miért van ez? Valaki segítsen! Mi a megoldás?

Nos, magadra ismertél? Akkor az Alap csomag kell neked, nem az ingyenes. Nem nagy varázslat az egész, viszont ezeknek a problémáknak a megoldásában pár lépéssel előtted járunk. Koncentrálj arra, amiben te jó vagy, ami a weblappal a célod, ezeket a rutinmunkákat pedig bízd ránk. Ebben az esetben a további részletekért kattints ide.

WordPress barát tárhely

domainWordPress barát tárhely. Domain fenntartás, névszerviz, 500 MByte web tárhely, 10 db e-mail cím, PHP futtatás, MySQL adatbázis.
14.900,- Ft+ÁFA/év

24h.hu aldomain bérlés

Ha nem akarsz várni a domainneved regisztrációjára vagy ha szeretnéd, hogy a 24h.hu domain alatt jelenjen meg új weblapod, akkor bérelhetsz tőlünk aldomaint. Ezesetben beregisztráljuk a weblapod számára a cegnev.24h.hu vagy a www.neved.24h.hu, stb. formátumú aldomaint. Az aldomain regisztráció azonnal aktív és birtokba vehető, nem kell rá várni.
10.000,- Ft+ÁFA/év

WordPress és design telepítés:

ingyenesAmennyiben megvan a domained és tárhelyed az új weboldalad számára:
díjmentes

Következő lépés ->