Csomagjaink

Alap csomag:

alapcsomagCéges vagy magáncélú weblapok, legfeljebb 10 oldal terjedelemig, a tervben szereplő menürendszerrel és statikus vagy dinamikus tartalommal. 24 órán belül feltelepítjük a rendszert, felhúzzuk rá a design-t, testreszabjuk a beállításokat, kialakítjuk a honlap menüit, feltöltjük a tartalmakat. Az esetek nagy többségében egy weblap összerakásához elegendő szokott lenni az Alap csomag.
Indul a munka, ha minden szükséges hozzávaló rendelkezésre áll, a kiválasztott design, az összes struktúrális és tartalmi elem, megvan a domain és a tárhely a hozzáférési jelszóval együtt, valamint a kiválasztott csomag díja beérkezett cégünkhöz. Ha minden fenti feltétel egyidejűleg hiánytalanul teljesül, a következő munkanapon elkezdjük a megvalósítást és onnan számít a 24 órás vállalási határidő.
Ára: 96.000,- Ft

Keresőoptimalizálás előkészítés (SEO) csomag:

kereso-optimalizacioAz Alap vagy a Prémium csomaghoz választható kiegészítő csomag. Ha azt szeretnéd, hogy a nézők számára klassz weblapon túlmenően a google és a többi kereső is klassznak találja a honlapodat és a találati listákon is jó helyezéssel szerepeltesse, akkor válaszd ezt a csomagot. Mára a keresőoptimalizálás egy mesterség lett, megvan a maga csínja-bínja. A találati listán való jó szerepléshez már a weblap tervezési fázisában figyelembe kell venni sok szempontot, ezért erről a csomagról érdemes a fejlesztési munkálatok megkezdésével egyidejűleg dönteni. Így már a tervezéskor fogjuk a kezedet és vezetünk, hogyan érdemes a honlap menüpontjait, tartalmát kialakítani, a képeket, videokat feltölteni és segítünk a WordPresst olyan modullal kiegészíteni, amelyik a keresőoptimalizálás előkészítését egyszerűvé teszi.
És mitől “előkészítés”? A találati listák előkelő helyén szerepelni összetett feladat. Alapvetően két részre bontható. Egyrészt vannak olyan munkálatok, amikre már a weblap tervezésekor, készítésekor gondolni kell. Ezeket csináljuk meg együtt a weblap átadásáig. Ettől “előkészítés”. Másrészt van vele teendő a weboldal átadása, indulása után is. Ezeket elmondjuk, hogy mik, de csinálnod neked kell. Úgy kell elképzelni ezt az egészet, mint egy úszóverseny. Úszni neked kell, de hogy fejben összerakva úgy állj fel a rajtkőre, hogy egyáltalán eséllyel indulj a versenyen… nos ebben tudunk segíteni a keresőoptimalizálás előkészítéssel.
Ára: +48.000,- Ft az Alap vagy Prémium csomag árán túl

Prémium csomag:

software-fejlesztesAmennyiben több élő emberi munkát igénylő, jelentősebb feladatról van szó, pld.: webáruház készítés, portálépítés, adatbázis fejlesztést igénylő feladatok, stb., azt is vállaljuk egyedi elképzeléseid alapján. Van mindenre megfelelő emberünk, grafikus egyedi weblapdesign készítésre, szoftverfejlesztő .php vagy adatbázis programozásra. Ezesetben természetesen a 24 órás elkészítési határidő nem tartható. Írd meg nekünk a tételes feladatkiírást és adunk testreszabott egyedi árajánlatot és vállalási határidőt.
Árképzés: 50.000,- Ft/mérnöknap

Következő lépés ->