Weblap készítés szolgáltatási csomagok

Egyedi igényed van? Kérd testreszabott árajánlatunkat!
Weblap készítésKapcsolat

Alap csomag

Alap weblap csomag:

Céges vagy magáncélú weblapok, legfeljebb 10 oldal terjedelemig, a tervben szereplő menürendszerrel és statikus vagy dinamikus tartalommal. 24 órán belül feltelepítjük a rendszert, felhúzzuk rá a design-t, testreszabjuk a beállításokat, kialakítjuk a honlap menüit, feltöltjük a tartalmakat. Az esetek nagy többségében egy weblap összerakásához elegendő szokott lenni az Alap csomag.

Indul a munka, ha minden szükséges hozzávaló rendelkezésre áll:

  • a domain,
  • a tárhely a hozzáférési jelszóval együtt,
  • a menüpontok struktúrája,
  • az oldalak tartalmi elemei, szövegek, képek, videók
  • a kiválasztott design,
  • valamint a kiválasztott csomag díja beérkezett cégünkhöz

Ha minden fenti feltétel egyidejűleg hiánytalanul teljesül, a következő munkanapon elkezdjük a megvalósítást és onnan számít a 24 órás vállalási határidő.
Ára: 96.000,- Ft

SEO csomag

Keresőoptimalizálás előkészítés (SEO) csomag:

Az Alap vagy a Prémium csomaghoz választható kiegészítő csomag. Ha azt szeretnéd, hogy a nézők számára klassz weblapon túlmenően a google és a többi kereső is klassznak találja a honlapodat és a találati listákon is jó helyezéssel szerepeltesse, akkor válaszd ezt a csomagot. Mára a keresőoptimalizálás egy mesterség lett, megvan a maga csínja-bínja. A találati listán való jó szerepléshez már a weblap tervezési fázisában figyelembe kell venni sok szempontot, ezért erről a csomagról érdemes a fejlesztési munkálatok megkezdésével egyidejűleg dönteni. Így már a tervezéskor fogjuk a kezedet és vezetünk, hogyan érdemes a honlap menüpontjait, tartalmát kialakítani, a képeket, videokat feltölteni és segítünk a WordPresst olyan modullal kiegészíteni, amelyik a keresőoptimalizálás előkészítését egyszerűvé teszi.
És mitől “előkészítés”? A találati listák előkelő helyén szerepelni összetett feladat. Alapvetően két részre bontható. Egyrészt vannak olyan munkálatok, amikre már a weblap tervezésekor, készítésekor gondolni kell. Ezeket csináljuk meg együtt a weblap átadásáig. Ettől “előkészítés”. Másrészt van vele teendő a weboldal átadása, indulása után is. Ezeket elmondjuk, hogy mik, de csinálnod neked kell. Úgy kell elképzelni ezt az egészet, mint egy úszóverseny. Úszni neked kell, de hogy fejben összerakva úgy állj fel a rajtkőre, hogy egyáltalán eséllyel indulj a versenyen… nos ebben tudunk segíteni a keresőoptimalizálás előkészítéssel.
Ára: +48.000,- Ft az Alap vagy Prémium csomag árán túl

Egyéb csomagok

Prémium csomag:

Amennyiben több élő emberi munkát igénylő, jelentősebb feladatról van szó, pld.: webáruház készítés, portálépítés, adatbázis fejlesztést igénylő feladatok, stb., azt is vállaljuk egyedi elképzeléseid alapján. Van mindenre megfelelő emberünk, grafikus egyedi weblapdesign készítésre, szoftverfejlesztő .php vagy adatbázis programozásra. Ezesetben természetesen a 24 órás elkészítési határidő nem tartható. Írd meg nekünk a tételes feladatkiírást és adunk testreszabott egyedi árajánlatot és vállalási határidőt.

Get a quote » Ár: 50.000,- Ft/mérnöknaptól
+

Weblap költöztetés, migrálás

Vállaljuk WordPress alapú weboldalak átköltöztetését másik szerverre vagy akár másik domainre is.
Egy átköltöztetés sajnos nem csak annyiból áll, hogy át kell másolni a fájlokat és az adatbázist az új szerverre, a WordPress adatbázis fix kódolású hivatkozásokat tartalmaz a meglévő webhely URL-ekre, ezért az egyszerű keresés és cserélés nem működik.
Get a quote » Ár: 48.000,- Ft-tól

Get A Free Estimate